Rust en Ruimte in je bedrijf

Tijdens mijn werk als financieel coach ontdekte ik dat ritme en regelmaat niet alleen in het dagelijks leven zorgen voor het ervaren van meer rust en ruimte, maar dat dat ook geldt binnen je onderneming. Door deze elementen toe te passen in je financiële administratie weet je altijd precies hoe je er financieel voorstaat, welke bedrijfsbeslissingen je moet nemen en welke stappen je moet zetten om je financiële en levensdoelen te bereiken. Dat zorgt voor veel rust en ruimte om te ondernemen op een manier die bij jou past.

Met een Financieel Drieluik creëer je behalve financiële rust ook een nieuw fundament voor jouw onderneming. Je weet waar je nu staat en waar je heen wilt groeien. We bepalen samen een vast ritme dat ervoor zorgt dat je altijd genoeg geld hebt gereserveerd voor de belasting, je inkoop en je salaris. En minstens zo belangrijk: dat je genoeg ruimte hebt voor het verwezenlijken van je verlangens.

Meer informatie

"Stilte in je hoofd is een bron van geluk

SriSri Ravi Shankar

Referenties

Een aantal jaren geleden hebben wij bewust gekozen om met Kirsten aan de slag te gaan.
Wij verkeerden in een situatie waarin goed inzicht in de financiële situatie van ons bedrijf ontbrak. Kirsten heeft de financiën goed op de rit gezet, meegedacht, geduldig uitgelegd en geadviseerd. Samen hebben we een stappenplan gemaakt dat leidde tot het gewenste inzicht en meer. We hebben nu alles goed op de rit. Dat geeft veel rust. Wij kunnen Kirsten echt aanraden. Ze is efficiënt, betrouwbaar en in staat om helder te adviseren.

Esther de Jong

Beekhofparket

Kirsten is deskundig, efficiënt en heel helder in haar communicatie. Wat haar uniek maakt is de manier waarop ze betrokken is bij het hele proces van ondernemen. Ze zet graag een extra stap om de doelen te bereiken die nodig zijn om te groeien, dat is echt heel waardevol.

Natascha Koningsveld

Colour&Spice – The Holistic Way of Beauty
www.colourandspice.nl

Kirsten heeft bij de aankoop van ons bedrijf een prominente rol gespeeld. Zij heeft de onderhandelingen met de oude eigenaren begeleid en ons geholpen met het opzetten van de financiële administratie. Kirsten zal altijd ons bedrijf bekijken en onderzoeken welke verbeteringen mogelijk zijn, maar ook denkt zij mee over onze toekomstvisie en te nemen stappen hierin. Na een samenwerking van meer dan 10 jaar kunnen wij niet anders zeggen dan dat de persoonlijke betrokkenheid van Kirsten ons een super vertrouwd gevoel geeft. Zij heeft een administratieve rol voor ons maar zeker ook een ondersteunende rol betreffende ontwikkelingen in ons bedrijf.

Diana Meijers

MeijersLijsten
www.meijerslijsten.nl

Receive Kirsten's Money Mandala

With tips for more insight and peace in your financial situation.

I will occasionally send you some extra tips and inspiration so that you too will experience more financial peace and space!